Afyon’da Muhtarlar Terörü Protesto Etti

Afyon Muhtarlar Derneği Onursal Başkanı Ahmet Karaali, ülkedeki terör olaylarının bitmesi için iktidar ve muhalefet partilerinin işbirliği yapması gerektiğini söyledi.Ülkede meydana gelen terör saldırıları, muhtarları harekete geçirdi.

Muhtarlar, şehit yakınları ve gaziler, terör örgütünü ve teröre destek verenleri, Anıtpark’ta protesto etti. Protestoda bir basın açıklaması yapan Afyon Muhtarlar Derneği Onursal Başkanı ve Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali, “Terörün sona ermesi için milli iradenin tecellisi ile seçilen iktidar ve muhalefet partileri işbirliği yapmalı. Son dönemde her sabah şehit haberleri ile uyanıyoruz. Yüreğimiz ağzımızda, televizyonlara bakıyoruz, gazeteleri okuyoruz. Kimimizin oğlu ve kızı Doğu ve Güneydoğu’da görev yapıyor, kimimizin damadı, kimimizin eşi. Her gelen telefonda ‘Acaba bir şey mi var’ diye tedirgin oluyoruz. Biz babayız, anneyiz, kardeşiz. Huzurlu günler istiyoruz. Terör belası, ülkemizin başkasıyla savaşı değil, başka ülkelerin Türkiye’yi karıştırmak için kullandığı bir araçtır” ifadelerini kullandı.

Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz de muhtarların teröre karşı birlikte hareket ettiğini, Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği ülkenin bölünmeyeceğini söyledi. Akagündüz, “Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mahallelerdeki temsilcileriyiz” dedi.Konuşmaların ardından Yusuf Çetin, şehitler için dua etti.iha-mynet

Editör: Haber Merkezi