Afyon yaşanılabilir hale gelecek

Altyapı ve üstyapı çalışmalarına büyük önem veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar'ı daha yaşanılabilir kent haline getirmek için ekipleriyle birlikte gece-gündüz çalışıyor.
Hizmette sınır tanımayan Afyonkarahisar Belediyesi, yol düzenleme çalışmalarıyla takdir topluyor. Bir yandan asfaltlama ve parke çalışmaları diğer yandan altyapı çalışmalarıyla şehri adeta şantiyeye çeviren Afyonkarahisar Belediyesi, kentin çehresini değiştiriyor.
Yapılan çalışmaları takip eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, gece gündüz demeden sık sık incelemelerde bulunuyor. İncelemeleri sırasında ekiplere moral ve motivasyon anlamında büyük destek veren Başkan Çoban, görevlilerden de çalışmaların işleyişi hakkında bilgi alıyor.
Asfaltlama sezonu başladığı günden bu yana, yaklaşık 75 bin ton sıcak asfalt serimi ile 145 bin 873 metrekare parke ve 23 bin 500 metre tül bordür döşemesi gerçekleştirildi. Ayrıca 2011 yılı içerisinde, toplam 644 metre yağmur suyu hattı ve 620 metre kanalizasyon yenilemesi yapıldı.
Editör: Haber Merkezi