AFYON, TAKSİM TRİO İLE ŞENLENDİ
Afyonkarahisar Belediyesi'nin kültürel ve sanatsal etkinleri çerçevesinde Atatürk Kongre Merkezi'nde konser veren Taksim Trio, Afyonkarahisar halkına unutulmaz bir gece yaşattı. 
Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek'in 2007'de oluşturduğu müzik topluluğu Taksim Trio, Afyonkarahisar Belediyesi'nin kültürel ve sanatsal etkinleri çerçevesinde Atatürk Kongre Merkezi'nde muhteşem bir konser verdi. Yaklaşık bin koltuk kapasiteli Atatürk Kongre Merkezi'nin koridor boşluklarının dahi dolduğu konsere yaklaşık bin 500 kişi katıldı.
Hüsnü Şenlendirici'nin klarneti, İsmail Tunçbilek'in bağlaması ve Aytaç Doğan'ın kanunu ile muhteşem bir müzik ziyafeti sunduğu konser, Afyonkarahisar halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyan Hüsnü Şenlendirici, kendilerini Afyonkarahisar halkı ile buluşturan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a ve desteklerinden dolayı AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak'a teşekkür etti. 
Konser sonunda Taksim Trio ekibini tebrik ederek çiçek takdim eden Başkan Çoban, verdikleri müzik ziyafeti nedeniyle teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi