AFYON MHP ADAYLARI BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ

MHP Milletvekili listelerinin belli olmasının ardından Afyonkarahisar Teşkilatı ve adaylar MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler

Afyonkarahisar heyetine ziyaret nedeniyle teşekkür eden Bahçeli, “Afyonkarahisar bizi hiç utandırmadı. 1 Kasım’da desteğini yine esirgemeyecektir” dedi

Geçtiğimiz hafta Cuma günü MHP Milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kurulu’na teslim eden MHP’de seçim startı başladı.

MHP Afyonkarahisar Listesinin belirlenmesinin ardından MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, 2. Sıra adayı Kemalettin Yılmaz, 3. Sıra adayı Selcen Karaer, 4. Sıra adayı Uygur Temizer ve 5. Sıra adayı Ertuğrul Sevim, Genel Başkan Bahçeli’yi ziyaret ederek teşekkür ettiler.

AFYON BİZİ HİÇ UTANDIRMADI

Afyonkarahisar heyetine gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle teşekkür eden MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, “Bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde Afyonkarahisar halkı partimize büyük destek vermiştir. Bizleri hiç yalnız bırakmadılar. 1 Kasım seçimlerinde de MHP’nin yanında yer alacağına yürekten inanıyoruz. Tüm Teşkilatımıza ve Milletvekili Adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.

HALKIMIZA GERÇEKLERİ ANLATIYORUZ

Aday listelerinin  belirlenmesinin ardından MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi ilk ziyaret eden teşkilatlardan birinin Afyonkarahisar Teşkilatı olduğunu ifade eden MHP İl Başkanı Raşit Demirel, “Sayın Genel Başkanımız bizleri kabul ederek başarı diledi. Bizlerde partimiz adına gece gündüz demeden çalışacağımıza söz verdik. Sayın Bahçeli Afyonkarahisar’a hep özel bir ilgi göstermiştir. Bizde bu ilgiyi karşılıksız bırakmamak adına mücadele edeceğiz. Gerçekleri halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. 1 Kasım MHP’nin iktidar günü olacaktır” dedi.

GENEL BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ETTİK

MHP Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Parsak ise, “Sayın Genel Başkanımıza bizlere verdiği destek için teşekkür ettik. Tüm adaylar olarak ve teşkilatımız ziyaret ederek görüşlerini dinledik. Bundan sonra Afyonkarahisar Teşkilatı olarak çalışmalarımızı artıracağız” dedi.

MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, 3. Sıra Adayı Selcen Karaer, 4. Sıra Adayı Uygur Temizer ve 5. Sıra Adayı Ertuğrul Sevim’de kendilerine gösterilen destek nedeniyle MHP Lideri Bahçeli’ye teşekkür ettiler.

 

 

Editör: Haber Merkezi