Afyon MEM ilçe turuna çıktı
Afyon Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ilçelerdeki okulların durumunu yerinde görmek için ilçe ziyaretlerine başladılar. 
İlk ziyaret Bayat ve Emirdağ içlerine yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Bayat İlçesi’ndeki okul müdürleri ile toplantı da bir araya geldi. Toplantıda okul müdürlerinin görüş ve önerilerini tek tek alındı ve paylaşımlar da bulunuldu.
Yalçın, Bayat İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu’nu da makamında ziyaret etti. Ziyaret de ilçenin öğretmen, yönetici ve öğrencilere yönelik değerlendirmeler yapılarak bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. Kaymakam İmamoğlu İl Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerini İlçelerinde görmekten mutlu olduğunu ve kendilerine güç verdiğini belirterek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Yalçın, daha sonra okul müdürleri İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Abdullah Ertekin başta olmak üzere ilçe heyeti ile yemekte bir araya geldi. Karşılıklı iyi dileklerin ardından Bayat İlçesi’ndeki ziyaret sona erdi.
Yalçın’ın 2. adresi Emirdağ oldu
Emirdağ da okul müdürleriyle görüşen Yalçın, tüm müdürlerine çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın yapılacak çalışmalara değinerek yönetim sürecinde bireysellikten kaçınarak, kolektif akıl ile birlikteliğin sağlanıp, birlikte başarı kazanılacağını belirtti. Yalçın, akademik başarı için, İlçe Milli Eğitim Müdürünün Emirdağ’daki her eğitim-öğretim kurumunu ziyaret etmesini istedi.
İscehisar ve İhsaniye de ziyaret edildi
İl Şube Müdürleri Abdullah Demir, Murat Diktaş, İbrahim Yeşilırmak, Gürbüz Bıdık, İl Eğitim Denetmeleri Başkan Yardımcısı Yakup Göker İscehisar İlçesi; Şube Müdürleri A.Fevzi Özdemir, Musa Dinçgez ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Emin Ekici İhsaniye İlçesi’ndeki okulların tamamını ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. Birlikte başarının sağlanabileceğini, birlikte yapılacak çalışmalarla motivasyonun yükseleceğini belirten İl Yöneticileri, tüm öğretmenlere başarılar diledi.
 
Editör: Haber Merkezi