AFYON MEDYAMIZ ZOR GÖREVİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRİYOR
 
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Konak,  10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutladı
 
 
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Afyon’da  gazetecilerin üstün bir görev anlayışı ile fedakarca çalıştıklarını ve toplum değerlerine ters düşmeyecek nitelikte yayınlar yaptığını belirten Başkan Konak,  "Öncelikle Afyonumuzda görev yapan tüm medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi.
Kamuoyunun doğru ve sağlıklı haber almasında basına büyük görev düştüğünü ifade eden ESOB Başkanı Konak, "Bizler, gazeteci arkadaşlarımızın ne zor şartlar altında halkımızı bilgilendirmek için çalıştıklarının farkındayız. Kamuoyunun hızlı, sağlıklı haber alabilmesi ve olaylara değişik açılardan bakabilmesinde basının rolü çok büyüktür. Gece-gündüz demeden, her iklim şartında halkı bilgilendirmek adına haber peşinde olan gazeteciler, son derece zor ve meşakkatli bir görevi icra etmektedirler " diye konuştu.
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, açıklamasının sonunda  şunları söyledi:
Basın çalışanlarımızın prensipli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde yerine getirdikleri bu önemli görevleri için teşekkür eder, ilimizdeki gazete, radyo, televizyon ve internet medyası olmak üzere tüm medya çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım.
 
 
Editör: Haber Merkezi