Afyon Lokumu Hatay’da Ağızları Tatlandırdı

Gastronomi şehri Afyonkarahisar lezzetleri tanıtılmaya devam ediyor. Expo'21 Hatay’a katılım sağlayan Belediyemiz, şehrimizin birbirinden farklı ve özgü lezzetlerini Hatay’lılara sunuyor. Hatay Evi’ne gelen misafirlere Afyon lokumu tek tek ikram edildi.

Expo'21 Hatay başladı, Afyonkarahisar Belediyesi de fuarda yerini aldı. Belediyemiz ekipleri Hatay Gastronomi Evinde Afyonkarahisar lezzetlerini ikram etti. Hem yurt içi hem de yurt dışından gelen misafirlerin Afyonkarahisar lokumu ile ağızları tatlandı. Belediye Başkan Yardımcımız Barış Dal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz İhsan Akar, Gastronomi Birim Sorumlusu Zakire Şahin ve gastronomi ekibinin katılım sağladığı fuarda şehrimizin ünü dünya sınırlarını aşan tescilli lezzeti ‘Afyon Lokumu’ beğeniye sunuldu.

Kaymaklı Sultan Lokum, Kaymaklı Sadrazam Lokum, Çikolatalı Sultan Lokum, Antepli Sultan Lokum, Gül Lokumu, Cevizli Lokum ve Fındıklı Lokum gibi pek çok çeşidi olan Afyon Lokumunu tadanlar bu lezzete hayran kaldı.

Expo alanında stant açan ekibimiz şehrimizin diğer tescilli lezzetlerini de fuar katılımcılarına sunuyor. Stantta Afyon bükmesi, Afyon Kaymağı, Afyon sucuğu gibi tescil almış lezzetler ziyaretçilerin ilgisine sunuluyor. 30 Haziran’da sona erecek EXPO 2021 Hatay’da Afyonkarahisar standı iki hafta boyunca ziyarete açık olacak.

Editör: Haber Merkezi