Afyon Kariyer ® Markası Tescillendi

Afyon Kariyer Merkezi "Marka Tescil Belgesi"ne kavuştu.

2012 yılında yayın hayatına başlayan ve Afyonkarahisar’da yaptığı eğitim, sempozyum, konferans, kongre ve seminer gibi idari hizmetler ile gündeme getirdiği konuk ve konularla büyük beğeni toplayan Afyon Kariyer Merkezi, Marka Tescil Belgesi almayı hak kazandı.

Afyon Kariyer Merkezi Genel Koordinatörü İlyas Kaan Taytak yaptığı açıklamada; yayın hayatında üçüncü yılını dolduran ve iki yılda Afyonkarahisar'ın en çok takip edilen Eğitim ve Kariyer Platformu olan Afyon Kariyer, marka başarısını tescilleterek taçlandırdığını söyledi.

Taytak, “Bu güzel projenin marka haklarının sağlanması ve korunmasını gerçekleştiren müvekkilliğimizi üstlenen Acar Patent ve Marka olarak benzeri, taklidi isimlere kanunda korunması noktasında yol gösterici olması bize kurumsallık yolunda bize ivme kazandırdı. Türk Patent Enstitüsü tarafından marka tescil belgesi tarafımıza ulaşan Afyon Kariyer, artık ismiyle tescilli bir marka oldu. Afyon Kariyer Merkezi ekibi olarak, bize inanan, bizleri takip eden tüm destekçilerimize teşekkür eder. Afyonkarahisar için hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi