Afyon İGD Vali Tutulmaz'ı ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'a İnternet Gazetecileri Derneği ziyarette bulundu.

Yeni kurulan İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Ahmet Uçmak ve Yönetim Kurulundan Yaşar Oflaz, Şükrü Ceylan Vali Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette Afyonkarahisar'ın sorunları ve çalışanlar ile ilgili sorunlar konuşuldu. Afyonkarahisar'a Vali olmadan öncede ziyaret ettiğini söyleyen Vali Tutulmaz, Afyonkarahisar Termal Tesisleri ile büyük bir potansiyel oluşturmaktadır; dedi.

Başkan Uçmak ise İnternet Gazeteciler Derneğinin kurulma amacından bahsederek, şimdi basın olsun, basın dernekleri olsun kendi aralarında parçalandığından bahsetti. Kimin ne zaman ne olduğu belli olmuyor, bir bakıyorsunuz karşınızdaki insan FETÖ'cü çıkabiliyor. Basın mensuplarının da siyasi kanatlara karşı desteği oluyor, kimi gazeteci farklı düşünürken bazıları ise tamamen zıt görüşe sahip olabiliyor, dedi.

Vali Tutulmaz ise peki beni bir Vali olarak nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna Başkan Ahmet Uçmak, bir Vali'de olması gereken tüm özellikleri taşıyan iyi bir insansınız, başarılarınızı takip ediyoruz; dedi.

Editör: Haber Merkezi