Afyon Eğitim Vakfı, Başarılı Öğrencilere Ödül Verdi

Ülke düzeyinde yapılan sınav ve yarışmalarda Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil eden öğrencilere, Afyon Eğitim Vakfı tarafından ödül verildi. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında bulunan Afyon Eğitim Vakfı’nda düzenlenen törene AEV ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İl Genel Meclisi Başkanı ve AEV İkinci Başkanı Burhanettin Çoban, AEV Yönetim Kurulu ve ATSO Meclis Üyesi Metin İplikçioğlu, AEV Genel Sekreteri Murat Diker ile LGS Türkiye Birincisi olan Onur Yılmaz, Coriobu Dünya Matematik Şampiyonu Seyyid Battal ve aileleri katıldı.

Ödül töreninde konuşan AEV Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Afyon Eğitim Vakfı, bildiğiniz gibi maddi imkanları kısıtlı başarılı yüksek öğrenim gören Afyonlu öğrencilerimize burs vermektedir. 2021-2022 öğretim yılında 662 üniversite öğrencimize burs desteği sağladık” dedi.

Serteser, konuşmasına şöyle devam etti:

“Afyon Eğitim Vakfı olarak her konuda Afyonkarahisarlı öğrencilerin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda bu yıl dereceleriyle bizi gururlandıran, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencimiz LGS Türkiye Birincisi olan Onur Yılmaz ile TUBİTAK Bilgisayar Bölümünde yarı finale yükselen ve Coriobu Dünya Matematik Şampiyonu olan Dinar BİLSEM öğrencisi Seyyid Battal’ı ödüllendirmek istedik. Kendilerini, hep yanında olan ailelerini ve öğretmenlerini de kutlamak isterim. Seyyid’in hem sosyal bilgiler hem de rehber öğretmeni olan Sema Karakaş’ı da ilgisinden dolayı ayrıca kutluyorum. Vakfımız bundan sonra da her seviyede başarılı öğrencilerimizin yanında olacaktır.”

Ödül töreni, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi