AFYON DEVLET HASTANESİNE BİR UYGULAMA YETKİSİ DAHA
 
Kamu Hastaneleri Birliği bünyesindeki Afyonkarahisar Devlet Hastanesine Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetkisi verildi.
Daha öncesinde Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetkisi alan Devlet Hastanesi, 6 Şubat tarihinde farklı il ve ilçelerden 22 kursiyerin katılımıyla 7 Mart tarihine kadar sürecek Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitimlerine başladı ve bu çalışmalara ek olarak Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetkisi alma çalışmalarının da sürdüğü öğrenildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Murat ÇAĞLAYAN, 'Sağlıkta kaliteli, nitelikli ve hasta odaklı bakım hizmeti anlayışını daha fazla geliştirmek adına, sertifikalı çalışan personel istihdamını arttırmayı amaçlamaktayız. Bu amaçla Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim programı için Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumuna yapmış olduğumuz başvuru kabul edilmiş olup, Afyonkarahisar Devlet Hastanesine “Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetkisi” verilmiştir' dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi