Afyon cimnastik okulu açılıyor.

Uzun zamandır planlaması yeri ve içeriği hakkında en ince detay bile hesaplanıyordu ve bu güzel haber için artık sona gelindi.

Afyon Cimnastik Okulu Kurucularından uzman çalıştırıcı ve beden eğitimi hocası Fevzi Çınar bu iş için o kadar çok uğraş verdi ki sonunda bizlere bu güzel haberi ve müjdeyi iletti.

YENİ VE BAŞARILI YETENEKLERE FIRSAT

3-12 yaş çocuklara özel ilimizde ilk defa bu kadar kapsamlı bir Cimnastik salonu açılıyor. İçinde yok, yok desek yeridir. Konuyla ilgili bilgi veren uzman hocamız” İlimizde en büyük eksikliklerden gördüğümüz bu salonla gerçek anlamda spora olan katkımızı tam anlamıyla gerçekleştiriyoruz diyebiliriz” dedi.

1 ağustosta açılacak 3 - 12 yaş grubu çocuklara, Toplamda 650 m2 kapalı alanda verilecek Cimnastik salonunda gerçekten çok özenle hazırlanmış ve olimpik ölçülerde pek çok branş var. Şehirdeki ciddi bir boşluğu kapatan salonda Cimnastik adına ne ararsanız var.Kayıt sürecine başlatan okul, çocuklarımızın seviye guruplarına göre ayırarak, 3 yaşından itibaren sporu özellikle Cimnastik dalında beceri ve yeteneklerini keşfetmeyi amaçlandırıyor.

PROFESYONEL SEANSLAR VE ÇALIŞMALAR

Sporu sevdirme, hareket becerilerini kazandırma açısından son derece profesyonelce hareket edecek olan Afyon Cimnastik Okulun da günlük, haftalık, ve aylık programlarla hizmet vermeyi amaçlıyor.

Elbette yoğun bir tempoda çocuklarımızın severek ve isteyerek gideceği bu okulda, yetenekli öğrencilerinde önü açılmış oluyor. Nasıl derseniz bu spora gönül vermiş ve hedefleri yüksek olan başarılı çocuklar için performans ve antremanlarına göre profesyonel sporcu antremanları da yapılacak.

BAYAN SPORCULAR İÇİN ÖZEL DERSLER

Afyon Cimnastik Okulunda bayanlar içinde çok özel çalışmalar ve programlar da yapılacak. Özellikle step, zumba, aerobik ve Plates seanslarının da yer alacağı çalışmalar sürekli olarak uzman hocalar tarafından devam ettirilecek. Bayan sporcuların çok büyük keyif alacakları ve spora olan düşkünlükleri bu salonda hayat bulacak diyebiliriz. Cimnastik okulunda bayan sporcularda hareket ve yetenek kabiliyetlerini geliştirirken,profesyonel olarak sporun en son noktasına kadar kendilerini gösterebilecekleri alanları bulmuş olacaklar.Kısacası Türkiye’nin yeni ve genç yeteneklerini şimdiden hazırlamayı kendine ilke edinmiş olan Afyon Cimnastik Okulunda branşınızla birlikte kendinizi çok daha geliştirebileceksiniz.

Editör: Haber Merkezi