AFYON BİSİKLET TOPLULUĞU'NDAN ZİYARET
 
            Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Bisiklet Topluluğu yönetimini makamında kabul etti.
 
            Afyon Bisiklet Topluluğu Başkanı Murat Yağan başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Başkan Yardımcısı Güner Derican ve Kurucu Üyeler; Neslihan Özbek Başpınar ile Melih Yüksel katıldı. Ziyarette, Afyon Bisiklet Topluluğu ile ilgili Başkan Burhanettin Çoban'a bilgi veren Murat Yağan, bu yıl Şubat ayında kurulan topluluğun, dernekleşerek faaliyetlerine aralıksız devam ettiğini söyledi.
 
            Afyonkarahisar'da bisiklet kültürünün gelişmesi, bisiklet yolları ve park alanlarının yaygınlaştırılması, bu konularda eğitimler, bölgesel, ulusal, ve uluslararası organizasyonlar düzenleyerek ilimizin doğal ve kültürel varlıklarının tanıtılması amacıyla bu derneği kurduklarını kaydeden Yağan, her Cuma akşamı Park Afyon Alışveriş Merkezi önünden şehir içi ve çevresinde, hafta sonları ise yakın çevrelere günlük doğa ve tarihi gezi turları ile kamplı bisiklet turları düzenlediklerini söyledi.
 
            Bisiklet sporuna ilgisi oldukça fazla olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bisiklet sporunun ilimizde gelişmesi ve ilerlemesi için Belediye olarak her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi. Ziyaret sonunda, Afyon Bisiklet Topluluğu Başkanı Murat Yağan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a derneğe ait bir bisiklet forması hediye ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti ve her hafta Cuma günleri saat 19.30 da Park Afyon AVM önünden başlayan bisiklet turuna davet etti.
 
Editör: Haber Merkezi