AFYON BELEDİYESPOR KULÜBÜNDEN BASIN AÇIKLAMASI
          İki buçuk yıldan beri birlikte çalıştığımız Voleybol Takımımızın Hocası Sayın Tamer Çamlıbel ile sözleşmemiz sezon sonunda bitmiştir.
 
        Karşılıklı olarak fesih etme gibi bir durum, bitmiş bir sözleşme için söz konusu değildir. Yönetim olarak aldığımız kendisi ile devam etmeme kararımız, Hocamız Tamer Çamlıbel’e, yönetim kurulu üyemiz Nurettin Akşab vasıtası ile iletilmiş,  vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek bundan sonraki hayatında başarılar dilenmiştir. Daha sonra ayrıca Belediyemizin Resmi İnternet Sayfasından ve basınımız aracılığı ile de kendisine teşekkür edilip, kamuoyu ile paylaşılmıştır.
 
           Kulübümüzün hocamızla alakalı verdiği kararda tüm etik kurallara hassasiyet gösterilmesine, yönetimimiz ve Belediye Başkanımız tarafından verilen değere rağmen basında çıkan açıklamalarını esefle karşıladık.
 
      Sezon içerisinde yaşadığımız birçok sıkıntıya ve yaptığı yakışıksız ve asılsız açıklamalara rağmen yönetimimizin ilkeleri ve kendisinin spor kariyerine zarar vermeme doğrultusunda hocamız Tamer Çamlıbel ile yolumuza devam etmeme sebeplerimiz kulübümüzde saklı kalacaktır
 
                                               Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur…..
 
Editör: Haber Merkezi