Afyon Belediyesinden Ağaçlandırma seferberliği

Afyonkarahisar Belediyesi Milli Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu “Okullar Hayat Bulsun “ projesine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda merkeze bağlı Osman Attila ilkokulunun bahçesine selvi çam ağaçları ile gül ağaçları dikildi.

Okul Müdürlüğü yaptığı dönemde yaptığı başarılı hizmetlere emekli olduktan sonra da devam eden emekli öğretmen İsmail Yurdunuseven’in girişimleri ile merkeze bağlı Osman Attila ilkokulunun bahçesinde bulunan ağaçlara ilave olarak Afyonkarahisar Belediyesinden sağlanan selvi çam ağaçları ile gül ağaçları dikimi gerçekleşti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Okul bahçesine yeni dikilen çam ve gül ağaçlarının ileriki yıllarda okulun görüntüsüne güzellik katacağını ifade eden okul müdürü Ahmet Yavaş, “ Okulumuza Ağaçları gönderen belediye başkan yardımcımız Süleyman Karakuş 'a, Park ve Bahçeler Müdürü Barış Dal ile ağaçların dikimini sağlayan belediye personelimize ve ağaçlarının okulumuza kazandırılmasını sağlayan emekli eğitimcimiz büyüğümüz İsmail Yurdunuseven ile her zaman yanımızda olan mahalle muhtarımız Hacı Mehmet Özkara’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi