Afyon Belediye Basketbol’da Yeni Dönem

HDI Sigorta Afyon Belediye Basketbol Kulübü, yeni bir dönemin kapılarını yaptığı lansman toplantısı ile araladı. AFBEL Termal Otel’de, HDI Afyon Belediye Basketbol takımımızın yeni yönetimi ve oyuncuları lansman toplantısında bir araya gelerek imza töreni gerçekleştirildi.

Spora ve sporcuya verdiği önem sayesinde şehrimizde pek çok farklı spor organizasyonunun hayata geçmesine önderlik eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Valimiz Gökmen Çiçek, Belediye Başkan Yardımcımız Barış Dal, YÜNTAŞ Genel Müdürü Arif Birsen, TMF Başkan Yardımcısı Mahmut Nedim AKülke, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Sami Çetinaktı, Kulüp Başkanı Abdülkadir Arslan, Başkan Yardımcısı Onur Asan, Yönetim Kurulu Üyeleri, TSYD Başkanı Nadir Güzbey, HDI Sigorta Afyon Belediye Basketbol takımı oyuncuları ile bir araya geldi. Yapılan lansman toplantısında ING Basketbol Süper Liginde mücadele veren HDI Sigorta Afyon Belediye Basketbol Kulübü’nün yeni yönetimi ve yeni transferleri kamuoyuna tanıtıldı. Lansmanda tanıtılan yeni yönetim ve oyuncular kulübün son durumu hakkında açıklamalarda bulunurken, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Valimiz Gökmen Çiçek’te önemli açıklamalara imza attı.

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL FARKLI BİR BASKETBOL İZLEYECEĞİZ”

HDI Afyon Belediye Basketbol takımımızın yeni yönetimi ve oyuncularına başarılar dileyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Afyon basketbolu seviyor’’ sloganı ile çıktığımız basketbol maçlarında salonumuz her maçta tıklım tıklım doldu. Dövizdeki dalgalanmalardan dolayı bu sene istediğimizi yapamadık. Cömert Bey ile yollarımızı ayırdık, görüşmeler sağlandı ardından Abdülkadir Bey ile yola devam ediyoruz. Birçok kulüp şunu söylüyor; “Fenerbahçe bile kapalı salonu dolduramıyor. Afyon’da kapalı salon doluyor” diyorlar. Belediye olarak basketbol, futbol ve voleybola destek olmaya gayret ediyoruz. Bu sene ligde kalınca önümüzdeki yıl çok daha farklı bir basketbol izleyeceğiz. Yeni yönetim ve oyuncularımıza hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum” dedi.

“BAŞKANIMIZ ÇOK ÇABA SARF ETTİ”

Valimiz Gökmen Çiçek ise Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in yoğun çaba sarf ettiğini vurgulayarak, “Yeni bir milat kabul ediyorum. Gerçekten yeni bir milat. Biz Afyon’u sadece eğitimde tarımda değil her alanda iddialı şehir dediğimiz Afyon’u her alanda en üst sırada olmasını istemiştik. Başkanımız çok gayret etti, her dalda desteklerini sürdürüyor. Afyonlu olmak Afyon’da doğmak değildir. Afyonlu olmak Afyon için bir şey yapmaktır. Bu yüzden kulüp yönetimimiz bu yüzden Afyonlu’dur. Belki ligden düşebiliriz, belki kalamayabiliriz ama kanımızın son damlasına kadar savaşacağız diyor. Bu benim çok önemli. Karakterli sporcular getirdiler. Arkadaşlarımızın üzüntüsünün bizden 10 kat olması ayrı bir mutluluk. Kulübümüze başarılar diliyorum. ”

“SON MAÇA KADAR SAVAŞACAĞIZ”

HDI Afyon Belediye Basketbol Kulüp Başkanı Abdülkadir Arslan ise konuşmasında; “5 iş adamı böyle bir iş yapmak istiyorduk. Transferlerde büyük zorluk yaşadık. Perşembe akşamı kulübü alabildik. Cuma günü yarım saatte transferleri gerçekleştirebildik. 3 transferimiz NBA’den geldi. Son maça kadar savaşacağız. Buraya gelene kadar bu kadar sıcak karşılanacağımızı beklemiyorduk. Burada bizi buranın insanı gibi karşıladılar. Sayın Belediye Başkanımıza ve Valimize teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi