AFYON BBP HEYETİ SURİYE SINIRINDA…

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Cemil Çoker,İl Bşkan yardımcısı Mustafa Çınar  ve beraberinde ki Alperenlerle beraber Suriye sınırında ki Hatay Yayladağı bölgesine bir dizi ziyarette bulundular.
    Bu Bölgede ki kaplarda yaşayan Suriyeli ve Türkmen  yetim çocukları ziyaret ederek ,çocukların üzerinde olumsuz etki oluşturan savaşın izlerini silmeye çalıştılar.
  Ziyaret ile alakalı İl Başkanı Cemil Çoker şunları söyledi:
 ‘’Bizler Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları olarak  ANDA Kardeşe Vefa Derneği öncülüğünde burada bulunan Suriye’li ve Türkmen yavrularımıza moral olmak,maddi ve manevi sıkıntılarını bir nebze de olsa gidermek için bulunuyoruz.Savaşın en büyük sıkıntısını çocuklar çekiyor.Biz de bugün buradaki yetim ve öksüz yavrularımızla birlikte çok güzel bir gün geçirdik.
  Yavrularımızla oyunlar oynadık,maç yaptık ve biraz da olsa yüzlerinde ki o hüznü unutturmaya çalıştık.
 
  Afyon kamuoyunun yakından hatırlayacağı üzere yaklaşık iki senedir Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak Türkmen dağı,bayır bucak bölgesi ve cephe gerisinde ki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda,giyecek ve ayni yardım topladık.
  Buradan bir kez daha Afyonlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.Evindeki patatesini,soğanını,ununu ve giysilerini bizlere ulaştırarak buradaki kardeşlerinin sıkıntılarını gidermek için büyük çaba harcadılar.Allah(c.c.) yaptığınız yardımları kabul buyursun ‘’dedi
 
Editör: Haber Merkezi