Afyon Basını Taytak’ın Misafiri Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisarlı Gazetecileri Ankara’da ağırladı.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar da görev yapan basın mensupları ile Ankara Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’inde katıldığı basın toplantısında konuşan Milletvekili Mehmet Taytak görev süresi içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, gazetecilerin sorularını cevapladı. Taytak konuşmasında,

MİLLETİMİZİN MENFAATLERİNİ ÖN PLANDA TUTTUK

“Bizler Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak, vatanımızın ve milletimizin menfaatlerini her zaman ön planda tutan bir anlayışla hizmet etme şiarını ön planda tutuyoruz. Bu anlamda Afyonkarahisar’ımıza önemli hizmetler katmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki seçim döneminde de Allahın izni ile yine elimizden geldiği kadar, en güzel hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz, özellikle pandemi döneminde bile hiçbir şekilde ülke geneline yapılan hizmetler kesintisiz bir şekilde devam etti. Farklı ülkeler küçülmeye giderken bizler sürekli ülke olarak her alanda büyüme sağlayarak, önemli hizmetler yaptık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Sayın liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi bizlere ne görev verirse bizlerde o doğrulta çalışmalarımızı sürdüreceğiz, ben sahsım adına davetimize icabet ettiğiniz için, siz değerli basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum” Dedi.

Milletvekili Mehmet Taytak, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Ankara’dan mı yoksa Afyonkarahisar’dan mı aday olacağı yönündeki soruya net cevap verdi.

YANIMDA DUR DERSE DURURUM
Koltuk sevdalısı olmadığının altını çizen Milletvekili Mehmet Taytak, “Sayın Genel Başkanımla birlikte 30 yıldır bu hareketin içindeyim. Ben ideolojik bir insanım. Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ne derse o olur. Beni 2018 yılında Afyonkarahisar’dan Milletvekili Adayı gösteren Devlet Bey, yeni dönemde aday gösterirse Afyonkarahisar’dan aday olurum. Benim koltuk sevdam yok. Eğer Genel Başkanımız aday ol derse aday olurum, yanımda dur derse yanında dururum. Aday olma derse aday olmadan davam için ülkücü hareket için çalışmaya devam ederim. 30 yıl içinde nasıl davrandı isem yine aynı yönde davranırım” dedi.
 

MİLLETVEKİLİ TAYTAK ÇOK SEVİLİYOR
Etimesgut’un MHP’li Belediye Başkanı Enver Demirel ise, Milletvekili Mehmet Taytak ile ilgili övgü dolu sözler kullandı. Demirel, “Biz MHP olarak Afyonkarahisar’dan en az 2 Milletvekili bekliyoruz. Ama siz Milletvekilimiz Taytak’ı Ankara’dan mı aday olacaksınız diye soruyorsunuz. Milletvekilimiz Taytak, Afyonkarahisar’da, Ankara’da ve Türkiye’nin her yerinde çok seviliyor. Çalışkan vekillerimiz arasındadır. Türkiye’de hangi ülkücü sorun yaşarsa ilk arayacağı kişilerden birisi Mehmet Taytak’dır.” diye konuştu.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel Afyonkarahisar’lı gazetecileri Etimesgut’ta ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Etimesgut Belediyesinin yakın zamanda, hizmete kazandırdığı Etimesgut Türk Tarih Müzesi ve Parkını gezdirdi. Gazetecilere bu müzede bulunan ve geçmiş dönemlerde çok sayıda başarılara imza atan Türk beylerinin, komutanlarının, düşünür ve yazarlarının heykelleri hakkında bilgiler verildi.

ATANIN HUZURUNA ÇIKILDI
Milletvekili Mehmet Taytak ile Afyonkarahisarlı basın mensupları Etimesgut Belediyesi Türk Tarih Müzesinin gezilmesinin ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahat ettiği Anıtkabir’i ziyaret etti. Milletvekili Taytak ile Ata’nın huzuruna çıkan basın mensupları burada Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için Fatiha okudu. Anıtkabir’deki gezi çekilen hatıra fotoğrafın ardından Hacı Bayram Veli Camisi ve Türbesi ziyaret edildi. Ziyarette dualar edilmesinin ardından program yenilen akşam yemeğinin ardından sona erdi.
 

BASIN MENSUPLARINDAN MİLLETVEKİLİ TAYTAK’A TEŞEKKÜR
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt’a teşekkür eden Afyonkarahisarlı gazeteciler, Ankara programları kapsamında dolu dolu bir gün geçirdiklerini söyleyerek, Etimesgut Belediyesi Türk Tarih Müzesinin tarihimiz açısından herkesin gezip görmesi gerektiğini ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi