AFYON ANFAŞ FUARINA KATILACAK
 
19 – 22 Şubat 2014 tarihleri arasında düzenlenecek ve Türkiye’nin en geniş kapsamlı gıda fuarı olarak kabul edilen  21. Uluslararası AnfaşFood Product Gıda İhtisas Fuarında Afyonkarahisar Rüzgarı esecek.
 
400 katılımcı firmanın stand açacağı ve Türkiye’nin her köşesinden ve yaklaşık 30 ülkeden 45.000 ‘in üzerinde gıda profesyoneli tarafından ziyaret edilmesi beklenen AnfaşFood Product Fuarına Afyonkarahisar Ticaret Odası da heyet düzenliyor.
 
Afyonkarahisar Ticaret Odası Genel Sekreteri Süleyman Uğur Ünsoy AnfaşFood Product Gıda Fuarını her sene yakından izliyor ve ziyaret ediyoruz. Kentimiz gıda sektörü adına Türkiye de ve dünyada nam salmış markalara sahip.
Afyonkarahisar Ticaret Odası olarak fuarı üyelerimizle birlikte heyet olarak ziyaret edeceğiz. Fuarda stand açan Afyonkarahisar markalarına destek olmak ve sektördeki yeni gelişme ve teknolojilerden haberdar olmak istiyoruz dedi.
 
Afyonkarahisar Ticaret Odası Tüm üyelerine AnfaşFood Product Fuarının tanıtım ve duyurularını gerçekleştiriyor.
 
20 yılda Türkiye’nin en kapsamlı ve en büyük gıda fuarı haline dönüşen AnfaşFood Product her geçen yıl yükselen bir grafikle Anadolu, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerindeki Oteller, Restoranlar, Fast-Foodlar, Barlar, Kafeteryalar,Pastane Zincirleri, Süper Marketler, Gıda Toptancıları, Üniversiteler, Okul Kantinleri,Resmi Kurumlar, Hastaneler, Yurtlar, Orduevleri, Yemek Fabrikaları ve Tüm Yiyecek İçecek Profesyonellerinin iş bağlantıları kurmak için öncelikle tercih ettikleri gıda platformuna dönüştü.
 
Oruçoğlu Yağ, Cumhuriyet Sucukları, ,Tanova , Metin Helva , Afyon Yem Sanayi – Ümranova Süt , Afyon Yem sanayi – Ümranova Süt , Haşhaşella,
Çiftçiler Yağ , Ahmet İpek Sucukları vb Afyonkarahisar Gıda Markalarının stand açması beklenilen AnfaşFood Product Fuarı pek çok renkli etkinliğe de ev sahipliği yapacak.
“ Partner Ülke Almanya “ konseptiyle AnfaşFood Product 2014 Fuarında uluslar arası workshoplar ve renkli showlar da gerçekleştirilecek.
 
Almanya-Türk Gıda Forumu DT Food ile yürütülen çalışmalar neticesinde “Partner Ülke Almanya” konsepti düzenlenecek fuarda Türk ve Alman gıda şirketlerinin karşılıklı sektörel iş bağlantıları kurmaları planlanıyor.
Ülke genelince yüzlerce barmenin yarıştığı “Yaratıcı Barmenler Yarışması” ve Dünya çapında Somelirlerin iştirak ettiği “Profesyonel Tadım Günleri” etkinliklerinin düzenleneceği AnfaşFood Product 2014 Fuarına bu sene ilk defa TAFED organizasyonu ile düzenleyecek etkinlik ve workshoplarla dünyanın dört bir tarafından şeflerin ziyaret etmesi hedefleniyor.
 
Türkiye Aşçılar Federasyonu ile birlikte düzenlenecek “Glutensiz Hayat Semineri” , Muhteşem Osmanlı Lezzetlerinin sergileneceği “ Osmanlı Lezzetleri Sunumu” ve Çikolata sektöründe  ihracatın önemli ölçüde artışı ve ihracat hedefinin büyümesi sebebiyle, düzenlenecek “Çikolata Gününü “ . etkimnliklerinin sektörden büyük ilgi görmesi bekleniyor.
 
 
 
ANFAŞ FOOD PRODUCT2014Fuarına katılan kuruluşların ürün yelpazesi aşağıdaki gibidir.
Et ve Et Ürünleri, Süt ve Süt Ürünleri, Kümes ve Av Etleri, Deniz Mahsulleri, Her Türlü Taze, Kurutulmuş Sebze ve Meyveler, Dondurulmuş Gıda ve Konserveler, Bisküvi, Bal, Reçel, Çikolata ve Her Türlü Şekerler, Profesyonel Yağlar, Bakliyat ve Tahıl Ürünleri, Katkı Malzemeleri, Unlu Gıdalar, Dondurma, Pasta ve Kekler, Ketçap, Hardal ve Her Türlü Soslar, Her Türlü Alkollü ve Alkolsüz İçecekler, Çay,Kahve, Toz ve Konsantre İçecekler, Kuruyemiş ve Baharatlar, Gıda Süsleme, Dekor Malzemeleri ve Ambalajları, Gıda Esansları - Aromaları ve Kimyasalları, Gıda Mühendisliği Teknolojisi Ekipmanları ve Laboratuvar Malzemeleri, ve Konuyla İlgili Yayınlar v.b
Editör: Haber Merkezi