AFYOK’dan Başkan Çoban’a teşekkür

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban AFJET Afyonspor taraftar guruplarından olan AFYOK Grubu’nu makamında kabul etti. AFYOK Grup Başkanı Hüseyin Arıcan ve Başkan Yardımcısı Melih Şallı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Grup AFYOK Başkanı Hüseyin Arıcan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın birçok spor dalında ilimize çağ atlattığına dikkat çekti. Sadece futbolda değil, voleybol, basketbol ve motor sporlarında üst düzey organizasyonlara ev sahipliği yapıldığını söyleyen Hüseyin Arıcan “Başkanımızın destekleriyle voleybol takımımız Efeler Liginde, Basketbol takımımız Tahincioğlu Basketbol Süper Lig'inde, futbol takımımız da yine bu yıl Spor Toto 1. Ligde mücadele ediyor. Birçok büyükşehir’in tek bir branşta dahi takımlarının olmadığını görüyoruz. Yine ilimiz motorsporlarının merkezi haline geldi, Dünyayı Afyonkarahisar’da buluşturdu. Afyonkarahisar’ı sporun merkezi haline getiren, spora ve spor camiasına vermiş olduğu görülmemiş desteklerden dolayı Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Kurulduğu günden bu tarafa Afjet Afyonspor’un başarısında büyük pay sahibi olan AFYOK taraftar grubuna çalışmalarında başarılar diledi.Ziyaret sonunda AFYOK Grup Başkanı Hüseyin Arıcan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a futbolcuların imzalı forması ile teşekkür plaketi takdim etti.

Editör: Haber Merkezi