AFSÜ’nün Dördüncü Kuruluş Yıl Dönümünde Mezuniyet Coşkusu

AFSÜ’nün dördüncü kuruluş yıl dönümünde sağlık ordusuna kazandırdığı yüzlerce yeni nefer, üç gün süren törenlerle mezun oldu. Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bolvadin ve Şuhut Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ümit Dündar ile yöneticilerimiz, akademik ve idari personelimiz, mezunlarımız ve ailelerinin katılımı ile Atatürk Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Saadet Selcan Hıdıroğlu’nun da katıldığı Atatürk SHMYO mezuniyet töreninde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hasan Toktaş açılış konuşmasını yaptı. Bu akademik yılda Atatürk SHMYO’dan 525 mezun verdiklerini belirten Prof. Dr. Toktaş, mezunlarımıza meslek hayatlarında üstün başarılar diledi.

AFSÜ’yü En İyi Şekilde Temsil Edeceğinize Yürekten İnanıyoruz

Rektörümüz Prof. Dr. Okumuş konuşmasında, sağlık ordusuna katılan mezunlarımızın ülkemizi, AFSÜ’yü ve kendilerini en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inandığını söyledi. Mezunlara sağlık, mutluluk ve başarı dileyen Prof. Dr. Okumuş mezunlarımızın ailelerine ve bölüm akademisyenlerine de destekleri, gayretleri ve özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Öğrencilerimizin müzik dinletisi ile devam eden törende dereceye giren öğrencilerimize mezuniyet şiltleri ve başarı belgeleri verildi. Yüksekokul birincilerimiz Elektronörofizyoloji Programı öğrencimiz Ebru Çevik ve Fizyoterapi Programı öğrencimiz Merve Turan’ın konuşmalarının ardından mezunlarımız sırasıyla diplomalarını aldı.

Editör: Haber Merkezi