AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Okumuş’tan Serteser’e Ziyaret

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

“DAHA BÜYÜK İŞLER YAPALIM”

Prof. Dr. Okumuş, “Başkanım, 4’üncü dönem Başkanlığınız hayırlı, uğurlu olsun Afyonumuz’a, ve ülkemize inşallah. Bundan sonraki dönemde de Afyonumuz için, hayırlı hizmetler yapmaya devam edeceğinizden hiç şüphemiz yok. Ancak benim ayrıca bir talebim olacak, onu da söylemek istiyorum. Üniversitemiz ile, Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında bundan sonra inşallah çok daha büyük işler yapalım, elbirliğiyle, işbirliğiyle. Biz her türlü hizmete hazırız; her türlü dayanışmaya hazırız. İnşallah sizinle bundan sonraki dönemde de Afyonumuz için, Üniversitemiz için iyi işler yapalım; hayırlı işler yapalım; ilimize ve ülkemize hizmet edelim” dedi.

SAĞLIK ENDÜSTRİ BÖLGESİ, İLK VE TEK OLACAK

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek “Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Afyon’daki iki güzide üniversitemizden bir tanesi. Her zaman bundan önceki dönem de, yine bu dönem de birlikte en güzel işlere imza atacağız. Üniversite-Sanayi işbirliğini Sağlık Endüstri Bölgemiz’de hayırlısı ile göstereceğiz. Sayın Valimiz’in başkanlığında inşallah o da kurulmak üzere. Bize sanayi ve üniversite işbirliğinde önemli bir kapı açacak. Afyonkarahisar’a, ülkemize bu noktada önemli hizmetler yapacağımızı düşünüyorum. Ülkemizin ilk ve tek Sağlık Endüstri Bölgesi olacak. Hepimize hayırlı olsun. Ortak paydamız Afyonkarahisar ve Türkiye. Hep uyum içinde çalıştığımız Üniversitemiz ile bundan sonra da uyum içerisinde karşılıklı çalışacağız. Sizin nezdinizde Üniversiteniz’in tüm personeline teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi