AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Okumuş Tıp Fakültesi Öğrencileri ile Buluştu

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, 2021-2022 akademik yılı öğrenci buluşmalarının ilk durağı olan AFSÜ Tıp Fakültesinde, öğrenciler ile bir araya geldi. Zafer Sağlık Külliyesi Mavi Salonda yaklaşık iki buçuk saat süren etkinlikte öğrencilerimiz, beklentilerini ve önerilerini Prof. Dr. Okumuş ile paylaştı. Toplantıda AFSÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Becit, AFSÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Tolga Ertekin ve Doç. Dr. Çiğdem Özer Gökaslan ile AFSÜ Genel Sekreteri Kutay Erşen de hazır bulundu.

Üniversitede yürütülen çalışmalar hakkında ana hatlarıyla bilgilendirmede bulunan Prof. Dr. Okumuş, belirlenen stratejik hedefler doğrultusunda AFSÜ’yü ileri taşımak için kararlı bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Üniversite olmanın maddi altyapının yanı sıra belirli bir entelektüel birikim ve vizyonu hayata geçirmeyi de gerektirdiğine dikkat çeken Prof. Dr. Okumuş, kaliteyi ve üstün standartları yakalamak adına atılan adımların ancak zaman içinde meyvesini vereceğini kaydetti.

Soru cevap şeklinde geçen ve katılımcıların talep, öneri ve eleştirilerinin tek tek not alındığı etkinlikte Prof. Dr. Okumuş, dile getirilen konularda en kısa sürede geri dönüş ve düzeltme işlemlerinin yapılacağını söyleyerek ilgili birimlere toplantı esnasında talimat verdi. Prof. Dr. Okumuş, AFSÜ’nün daha iyi bir konuma gelerek sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için yönetim olarak büyük gayret sarf ettiklerini ve yaptıkları her çalışmanın merkezinde mutlaka öğrencilerin yer aldığının altını çizdi.

Çalışmaların AFSÜ’nün iç paydaşları tarafından nasıl algılandığını önemsediklerini vurgulayan Prof. Dr. Okumuş, öğrencilerin karşılaştığı sorunların şehrimizle ilgili boyutları konusunda üniversitenin yerel paydaşları olan valilik, belediye ve ilgili kurumlar ile de yakın iletişimde olduklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi