Afsiad'dan Başkan Çoban'a teşekkür ziyareti

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (AFSİAD), Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

31 Mart'ta görev süresi sona erecek Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a görev yaptığı iki dönemde ilimize kazandırdığı yatırım ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Metin İplikçioğlu, Akif İşbilir, Kamil Ayvalı, Abdurrahman Alp, Tamir Dişbudak ve Hüseyin Tokman ile birlikte Başkan Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Burhanettin Çoban'ın Afyonkarahisar'a spordan sanata, kültürden eğitime kadar birçok alanda hizmet verdiğini belirten AFSİAD Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, 10 yılda yapılan hizmet ve yatırımlarla ilimizin yeni bir vizyon kazandığını söyledi. Bu doğrultuda, hem ilimize hizmetlerinden hem de sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteklerden dolayı Başkan Çoban'a teşekkür eden Şehitoğlu, tüm dernek yönetimi ve üyeleri adına Atatürk'ün Kocatepe'ye çıkışını simgeleyen bir tablo hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban ise Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi