AFSAYAD iftarda buluştu

Afyonkarahisar Sanat ve Yaşam Derneği (AFSAYAD) üyeleri önceki akşam iftarda bir araya geldi. İftar programından sonra dernek tarafından gerçekleştirilmesi planlanan projelerin istişaresi yapıldı.

Özdilek Safahat Lokantası’nda gerçekleşen iftar programına Dernek Başkanı Başak Nakilcioğlu’nun yanı sıra Nalan Karcı, Sevil Kütahya, Aslıhan Alaca, Nihal Gökgöz, Özlem Özpınar ve Nail Azbay katıldı.

“İLK İFTARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Burada konuşan Dernek Başkanı Başak Nakilcioğlu, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı. Nakilcioğlu, “ Tüm ismlam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum. AFSAYAD ailesi olarak bir araya gelip birlikte ilk iftarımızı gerçekleştirmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İslam dini sanata önem veren bir din. Hz. Peygamber “Allah güzeldir, güzel olanı sever” sözü ile aslında islamın sanata olan bakışını en güzel şekilde anlatıyor. Biz yeni kurulan bir derneğiz. Aynı ve farklı kültürlerden insanların, dezavantajlı grupların hayatlarına sanatsal etkinliklerle dokunmak istiyoruz diyerek yola çıkmıştık. Güzel faaliyetlere imza atmaya başladık. Etkinlikerimiz artarak devam edecek.” dedi

“AÇIK HAVA FİLM FESTİVALİ” ÖNERİSİ MASAYA YATIRILDI

İftar programının ardından dernek üyelerinden Nalan Karcı, Afyonkarahisar’da “Açık Hava Film Festivali” düzenlenmesi konusunda öneri sundu. Bir diğer öneride Aslıhan Alaca’dan geldi. Alaca, görme engellilere yönelik kil ile sanatsal faaliyetin yapılması konusunda önerisini dile getirdi. Her iki öneride masaya yatırıldıktan sonra projelerin hayata geçirilmesi noktasında görüş birliğine varıldı. Önerilerin gerekli görüşmelerden sonra hayata geçirilmesi noktasında adım atılacağı öğrenildi.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Önerilerin ardından dernek üyeleri, Dernek Başkanı Başak Nakilcioğlu’nun yeni yaşını pasta keserek kutladı. Program hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi