AFPAD “Nermin’in Enfes Mutfağı” programında

Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği (AFPAD) Başkanı Şef Hamza Kalkan Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı programına konuk oldu.

Programda Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği (AFPAD) Başkanı Hamza Kalkan’a AFPAD Dernek Üyelerinden Şef Selçuk Akyol, Şef İbrahim Malkoç ve Şef Necla Özsulu’da eşlik etti.

13 Ocak Cuma günü yayınlanan bölümde Afyonkarahisar mutfağının eşsiz lezzetleri ve tarifleri izleyicilere tanıtıldı. Beyaz TV’de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı moderatörü Nermin Öztürk ise programın açılışını Afyonkarahisar’ın yöresel kıyafeti ile gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar’ın eşsiz lezzetlerinden sucuk döner Beyaz TV stüdyolarında hazırlanırken, geleneksel haşhaş ezmesi yapımı izleyicilere tanıtıldı. Afyonkarahisar’ın diğer eşsiz lezzetlerinden Sakala Çarpan Çorbası, Afyon Kebabı, Maydanoz Musakka, Haşhaş Helvası, Çullama Köftesi tarifleri izleyicilerle paylaşıldı.

Başarılı Şef Hamza Kalkan programda izleyicilere tarifleri aktırılan eşsiz Afyonkarahisar lezzetlerini tek tek anlatarak; Afyonkarahisar’a özgü birçok lezzettin olduğunu birkaçının programda tanıtıldığını ve diğer tüm lezzetleri tatmak için tüm Türkiye’yi Afyonkarahisar’a beklediklerini vurguladı.

Şef Hamza Kalkan Nermin’in Enfes Mutfağı moderatörü Nermin Öztürk’ten de bu yıl 5. gerçekleşecek olan GASTROAFYONFEST’e katılma sözünü de aldı.

Programın tamamını aşağıda bulunan linkten izleyebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi