Afjet Afyonspor'da Yeni Yönetim Oluştu

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Başkanlığında yapılan toplantının ardından Afjet Afyonspor'un yeni yönetim kurulu oluştu.Kulüp Başkanlığına Engin Gökdemir gelirken yeni yönetimde Afyonkarahisarlı iş adamlarından oluştu. Afjet Afyonspor'a bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da maddi manevi desteği vereceklerini söyleyen Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni etti.

BAYRAĞI YERE DÜŞÜRMEDİLER

Mor-beyaz tutkusu olan herkesin takımımıza destek vermesi gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kıymetli taraftarlarımızdan bundan önce olduğu gibi bundan sonra takımımıza ve oluşturduğumuz yeni yönetimimize inanmalarını, güvenmelerini bekliyoruz. Sağolsunlar Afyonspor'a Afyonlu işadamlarımız sahip çıktılar. Bayrağı yere düşürmediler. Kendilerine Valimiz ve Vali Yardımcımız huzurunda ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Afyonspor'u hak ettiği yere getirecekler. Gerek bizler, gerekse Sayın Valim her daim takımımızın arkasında ve yanındayız. Sporseverlerimizin endişesi olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle Kulüp Başkanımız Engin Gökdemir ve yeni yönetim kurulumuzda görev alacak bütün arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Ortak sevdamız bir kırmızı-beyaz birde mor-beyazdır.dedi.

"KİMSE YOK MU? DEDİĞİMİZDE 'BEN VARIM' DİYENLER ÇIKTI"

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ise yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyerek Afjet Afyonspor'yeni yönetiminin oluşması konusunda Belediye Başkanımızla birkaç zamandır istişare halindeydik. Takımın geçmişte artarak devam eden başarılarının devam etmesi, Afyonspor'a yakışır bir yönetim oluşması için kimlere teklif götürebiliriz, bayrağın yere düşmemesi için çalışma içindeydik. Kimse yok mu? Dediğimizde 'Ben varım' diyen arkadaşlarımız çıktı. Afyonkarahisar ruhunu oluşturmak için iyi bir yönetim oluşturmak durumundaydık dedi.

YENİ YÖNETİM HEPİMİZİ GURURLANDIRAN İSİMLERDEN OLUŞTU

Yeni yönetimin herkesi gururlandıran isimlerden oluştuğuna dikkat çeken Vali Çiçek; Bizleri onurlandıran, şirketlerindeki işletme yönetimleriyle kuruluşlarının disiplinleriyle gerçekten gurur duyduğumuz markaların sahipleriyle aynı zamanda işadamı olmayan ama bulundukları alanlarında hep başarılarıyla kent tarafından tanınan insanlardan oluşan başta Kulüp Başkanımız Engin Gökdemir Bey'e bu teklifle Belediye Başkanımızla beraber gittik. Kendisi Siz varsanız, Belediye Başkanımız varsa ve bu kent arkamdaysa Ben varım dedi. Bizim karşımıza çıkardığı yönetim hepimizi gururlandıran, herkesin alkışlayacağı isimler oldu. Afyon'a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Rabbim bizleri Afyonlular'a karşı mahcup etmesin inşallah dedi.

Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Engin Gökdemir ise kendilerine destek olan Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e yönetim kurulu adına teşekkür etti. Kulübün başarısı için yeni bir oluşuma gittiklerini söyleyen Engin Gökdemir Afyon ruhu ile, Afyonspor ruhu ile daha güzel, daha yeni bir yönetim oluşturduk. Bizim yanımızda olan Sayın Valime ve Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. dedi.

Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner, Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Oğuz, AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Engin Gökdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri ve AFJET Afyonspor eski Kulüp Başkanı, AFJET AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ulutürk katıldı.

Editör: Haber Merkezi