Afjet Afyonspor-2    Çorum FK-3

AFJET Afyonspor, ligin son haftasında deplasmanda konuk olduğu Çorum FK’ya 3-2 mağlup oldu. Rakipleri kazanan Jetler, Play-Off potasına katılamadı ve 2. Lig Kırmızı Grubu 8. sırada tamamladı. Jetler gelecek sezon yine 2. Lig’de mücadele edecek.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin son haftasında Çorum FK’ya konuk oldu. Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanan maçın ilk yarısı 1-0 Çorum üstünlüğü ile tamamlandı. AFJET Afyonspor, ikinci yarının başında 2 dakika ara ile 2 gol bularak öne geçti. Çorum ise bulduğu gollerle önce eşitliği sağladı sonra da öne geçti.
Sakaryaspor’un şampiyon olarak tamamladığı sezonda 1461 Trabzon, Bodrumspor, Sivas Belediyespor Play-Off’a gitmeyi daha önce garantilemişti.
Bayburt Özel İdarespor, Ergene Velimeşespor karşısında 1-0 galibiyetten aldığı 3 puanla Play-Off’a giren son takım oldu.
Jetler oynadığı 38 maç sonunda 62 puan ile 8. sırada ligi tamamladı. Bu performans ile Jetler, rakiplerinin gerisinde kalarak Play-Off potasına giremedi. AFJET Afyonspor’da sezon başında lige başlanan Başkan, Yönetim Kurulu ve Teknik heyet, 10. haftada görevi bıraktı. Yapılan değişiklikler sonrasında yeniden yapılanan Jetler, artan performansla önce Play-Off potasına girdi sonra da gözünü 1. Lige dikti. Jetler, 2 önemli maçta hakem hataları ile 6 puan kaybetti. Büyük bir avantajı kaybeden Jetler, sezonun sonunda Play-Off potası dışında kaldı. AFJET Afyonspor 2022-23 sezonunda yine 2. Lig’de mücadele edecek.Kocatepe

Editör: Haber Merkezi