AFİMED HEYETİ, MÜFTÜ BURHAN İŞLİYEN’İ ZİYARET ETTİ

Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyonlar Derneği (AFİMED) heyeti, Afyonkarahisar Müftüsü Burhan İşliyen’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, dernek başkanı Ömer Elçi, Neva Tasavvuf Müziği Korosu Kurucusu ve Genel Koordinatörü Kadir Elçi ve dernek eğitim danışmanı İdris Özek hazır bulundu.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette görüş alışverişinde bulunuldu.

Dernek olarak, internet medyası ve radyolar olarak kapılarının her zaman Müftülük çalışmaalrına hazır olduğunu belirten Ömer Elçi, “yüce dinimizin doğru kaynaklardan ve ehil insanlar ve din adamlarımı tarafından topluma öğretilmesini, toplumumuzun eğitilmesini arzu ediyoruz, bu konuda internet medyası, radyolarımız ve televizyonlarımız her zaman Müftülüğümüzün emrindedir, hizmetindedir” dedi.

Neva Tasavvuf Müziği Korosu Genel koordinatörü Kadir Elçi de koro hakkında Müftü İşliyen’e bilgi verdi.

Müftü Burhan İşliyen, ziyaret ve destek sözleri nedeniyle heyete teşekkür etti, dini irşad konusunda her zaman medya organları ile işbirliği yapacakalarını belirtti.

Ziyaret anısına AFİMED Başkanı Ömer Elçi Müftü İşliyen’ nostaljik bir radyo hediye ederken, Müftü İşliyen de AFİMED heyetine Diyanet Yayınlarından oluşan bir set hediye etti.

Editör: Haber Merkezi