AFİMED HEYETİ, MHP’Yİ ZİYARET ETTİ
Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyoncular Derneği (AFİMED) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ELÇİ ve dernek üyelerinden Radyo Tek sahibi Mahmut DOĞU , Radyo Mavi Genel Koordinatörü Nurullah MARAL Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz ASLAN’ı makamında ziyaret etti. Merkez İlçe Başk. Alper YAĞCI, İl Genel Meclisi Üyesi Haydar SERDAROĞLU ve Mehmet KARAGÖZ’ünde aralarında bulunduğu ziyarette karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
AFİMED Yönetim Kurulu Başk. Ömer ELÇİ ‘ Samimi geçen ortamda intenet medyası olarak Afyonkarahisar’ın büyümesi ve gelişmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösterdiğimizi ve haberlerin internet medyası ve radyolarda her görüşe yer verdiğini tarafsız bir medya anlayışıyla ilerlemekte olduklarını kamu görevi yaptıklarını ve hizmetlerini devam ettireceklerini beyan etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz ASLAN ‘ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Afyonkarahisar medysının birlik ve beraberlik içerisinde görmek bizleri de fazlasıyla memnun etti’ dedi.
AFİMED Yönetim Kurulu Başk.Ömer ELÇİ ziyaretin anısına Milliyetçi Hareket Partisi İl Başk.Aziz ASLAN’a nostaljik radyo hediye etti.
Editör: Haber Merkezi