Afhaber.com yayında

Afyonkarahisar yeni bir haber sitesine kavuştu.

Afyonkarahisar’da uzun yıllar gazetecilik yapan Sait Karaduman’ın Genel Yayın Yönetmenliğinde yayın hayatına başlayan afhaber.com internet sitesi, Afyonkarahisar basınına yeni bir bakış açısı getirecek.

TARAFSIZ DEĞİLİZ

36 yıllık gazetecilik hayatında taraflı habercilik yaptığını belirten Gazeteci Sait Karaduman, “afhaber.com haber merkezindeki tüm çalışanlarımız doğru habercilik tarafındayız. Ekip olarak doğru haberin takipçisi olacağız” dedi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Afhaber.com olarak herkese kapılarının açık olduğunu ifade eden Karaduman; “Mesleğimiz gereği sorgulayan, araştıran ve her zaman doğrunun peşinde koşan bir ekiple yola çıktık. Gazeteci olarak ‘ayna’ görevini yerine getireceğiz. Yöneticilerimizin yaptıklarını, söylemlerini halkımıza bir ayna gibi birebir aktaracağız. Halkımızın sorunlarını, söylemlerini de yine bir ‘ayna’ tutarak, yöneticilerimize ileteceğiz.

Unutulmaması gerekir ki; bu aynada ne görüyorsanız, bu sizsiniz. Kötü de görseniz sizsiniz iyi de görseniz sizsiniz” diye konuştu.

AFHABER FARKI

Afhaber.com sitesinde çoğu haber sitesinde görünmeyen veya gösterilmeyen haberlerin de bulunacağını belirten Gazeteci Sait Karaduman, afhaber.com sitesinin Afyonkarahisar basınına ve Afyonkarahisar halkına hayırlı olmasını temenni etti.

Editör: Haber Merkezi