AFGAZJET'ten Şehit aileleri ve Gazilere % 60 indirim

İlimiz Gazlıgöl Yaylabağı Havzası Jeotermal Isı Dağıtım Turizm San.Tic.A.Ş. tarafından Şehit aileleri ve gaziler için ısı dağıtımında % 60 indirim yapılacağı bildirildi.

Şehit aileleri Gazi ve yakınlarına büyük önem veren Vali Gökmen Çiçek'in girişimleri sonucu, Afyonkarahisar Gazlıgöl Yaylabağı bölgesinde ikamet eden Şehit Aileler ve Gazilerimiz 2022 Ocak ayından itibaren sıcak su, ısınma ve kullanım aboneliğine ait oluşacak olan faturalarında Afyon Gazlıgöl Yaylabağı Havzası Jeotermal Isı Dağıtım Turizm San.Tic.A.Ş. tarafından %60 indirim uygulanacak.

Konuyla ilgili olarak Vali Gökmen Çiçek ise istişarelerde bulunan ve geçtiğimiz gün AFGAZJET Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Şehit aileleri ve gazilere sağlanan bu imkandan dolayı teşekkürlerini iletti.

Başkan Kumartaşlı “İlimiz merkezinde ikamet eden Şehit aileleri ve Gazilerimiz 2013 yılından bu yana derneğimiz girişimleri ve AFJET yönetim kurulu kararı ile Isı faturalarında %60 indirimden yaralanmaktaydı. AFJET ten yararlanıldığı gibi Gazlıgöl bölgemizde ikamet eden Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimin AFGAZJET’ten yararlanma imkânlarının olması için devlet büyüklerimizle istişarelerde bulunduk. İl Genel Meclisi Başkanı ve Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Çoban’a konuyu ilettik. Her zaman olduğu gibi yine bizleri kırmadı ve indirim uygulamamız başladı. Bu anlamda Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizin yanında yer alan Valimiz Gökmen Çiçek, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve İl Genel Meclisi Başkanımız Burhanettin Çoban'a tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi