AFFD NİN FOTOĞRAFTA BÜYÜK BAŞARISI

Bu yıl 11.si düzenlenen FIAP Dünya Kupasında  Afyon Frig Fotoğraf Derneği - AFFD genel klasmanda 177 takım arasında  15.olarak Ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Dünya Fotoğraf Sanatı Federasyonu FIAP tarafından her yıl düzenlenen “Dünya Kupası” organizasyonunda tüm Dünyadan takımlar ülkelerini ve kültürlerini tanıtma fırsatı bulduğu gibi, kendi aralarında da yarışma fırsatı buluyorlar. Her takım, üyelerinin çektiği 20 fotoğrafla yarışmaya katılıyor ve bu fotoğraflar son derece deneyimlibir jürinin önüne çıkıyor.  Dünya fotoğraf camiasında çok önemli ve prestijli olan turnuva da geçen yıl  klasman da 27.  sırada kendine yer bulan AFFD ,başarısını bu sene daha da  perçinleyerek 15.lik basamağına kadar çıktı. AFFD bu yarışmaya katılan Türk takımları arasında da en başarılı  takım oldu.
Afyon'da 2 yıl önce kurulan ve henüz çok genç olan AFFD çok genç olmasına rağmen yarışmaya katılan pek çok deneyimli ekibin arasından sıyrılarak bu  başarıyı yakalaması da oldukça önem arz ediyor.
AFFD ‘nin bu seneki takımı ; Cihan Karaca,Murat Özçelik,,Sedat Buğa,Gazi Aydın,Çağrı Selek, Tolga Özdemir,  Mehmet Karaca  ,Murat Ayneli ,Mustafa Kılıç,  , Çınar Yüksel ,Erdem Cihan Arslan, Atanur Sevim, Ramazan Darı,İbrahim Aysündü ,Bora Çınar ve  Bayram Ayhan fotoğraflarından oluştu.
Açtığı sergiler, sosyal sorumluluk projeleri ve katıldığı pek çok yarışmada gösterdiği üstün başarılar ile ülkemiz fotoğrafı için çok önemli bir değer olan AFFD önümüzdeki yıl için de şimdiden hedef büyütüp Dünya klasmanında ilk  5 hedefiyle yoluna devam ediyor.
 
Editör: Haber Merkezi