Afdos sporcuları Atatürk için yürüdü

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) sporcuları 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla Kocatepe’den Kalecik Sivrisine yürüyerek Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının79. yıldönümünde rahmet ve minnetle andılar.

Geçtiğimiz Pazar sabahı Atatürk’ün Büyük Taarruz’u başlatıp, sevk ve idare ettiği 1874 rakımlı Kocatepe’ye çıkan AFDOS’lu sporcular burada Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunup, ardından İstiklal Marşını söylediler. Kocatepe’den yürüyüşlerine başlayan sporcular ordumuzun BütükTaarruz’da ilerlediği rotayı takip ederek ilk kazanılan yerlerden biri olan Kalecik Sivrisine ulaştılar. Yaklaşık 8 saatlik bir yürüyüş gerçekleştiren sporcular faaliyetin zaman zaman yorucu olmasına rağmen çok anlamlı olduğunu kaydederek faaliyet dolayısıyla AFDOS Yönetimine teşekkür ettiler.

Ekip Liderliğini Türkiye Dağcılık Federasyonu(TDF) İl Temsilcisi Mitat Şener’in yaptırdığı yürüyüşte Şener katılımcılara Büyük Taarruzla ilgili bilgiler de aktardı.

Editör: Haber Merkezi