AEV ile Fen Lisesi Arasında Protokol İmzalandı

Afyon Eğitim Vakfı, Afyonkarahisar'ın en yüksek puanla öğrenci alan Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencilerinin üniversite sınavı öncesi motivasyonlarını artırmak maksadıyla mezuniyet hediyesi olarak takım elbise hediye etti.

TAKIM ELBİSELER TONYZENN'DEN

Emirdağlı iş insanı Şahin Kahya’nın sahip olduğu, Tonyzenn tarafından üretilen takım elbiseler Afyon Eğitim Vakfı'nda imzalanan protokolle okula teslim edildi.

Protokolü, Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Süleyman Demirel Fen Lisesi Aile Birliği Başkanı Prof. Dr. Sezgin Yılmaz imzaladı. İmza töreninde Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker, Süleyman Demirel Fen Lisesi Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Aslı Han Arıöz ile Av. Serdar Avcı da hazır bulundular.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER

AEV Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, "İlimizin önde gelen okulları arasında olan Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencilerinin, okula girerken kanıtladıkları başarılarını üniversite sınavında da göstereceklerine inancım tamdır. Bu güzide okulumuzun öğrencilerine mezuniyet hediyesi verilmesi için imzaladığımız protokol dolayısıyla son derece mutluyuz" dedi.

Editör: Haber Merkezi