ADD, Zafer Haftasında Kocatepe'de 100 Kişilik Kamp Yapacak
Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Sekreteri Öner Tanık, 'Büyük Taarruz ve Zafer Haftası Kutlamaları' kapsamında; Kocatepe'de, 100 kişi ile kamp yapılacağını açıkladı.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Sekreteri Öner Tanık, bu yıl gerçekleştirilecek 'Büyük Taarruz ve Zafer Haftası Kutlamaları' kapsamında Kocatepe'de yaklaşık 100 kişinin katılımı ile 3 günlük kamp yapılacağını söyledi.
ADD Afyonkarahisar Şubesinde bir basın toplantısı düzenleyen Tanık, gerçekleştirilmesi düşünülen kamp ile ilgili bilgiler verdi. Kampın bu yıl 8'ncisinin düzenleneceğini kaydeden Tanık, bunda Afyonkarahisarlıların misafirperverliğinin büyük katkıları olduğunu dile getirdi. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da düzenlenecek kampa Türkiye'nin farklı noktalarından ağırlığını öğrencilerin oluşturacağı yüzlerce kişinin katılacağını belirten Tanık, "Milli birliğin ve milli şuurun en iyi anlaşılacağı yerlerden birisi Afyonkarahisar ve Çanakkale'dir. Bu nedenle de bizler her yıl Afyonkarahisar'da değişik kamplar düzenliyoruz. Bu yıl da onlarca arkadaşlarımız Türkiye'nin dört bir tarafından geldiler, kampa katılacaklar. 30 Ağustosun anlamı Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlık bayrağının dikildiği ve Türk milletinin yerinin dirildiği gündür. 30 Ağustosların Türk milleti olma bilincidir, bu bilinci yeniden kazanma günüdür. Bir Afyonkarahisar'a, gençlerle bu bayrağı yeniden dikmeye geldik. Kocatepe, Dumlupınarlar ve Çanakkale vatansever Türk gençliğini görmeye devam edecek" dedi.
Tanık, ayrıca kamp için kente gelmeye başlayan gençlerin bu geceden itibaren Kocatepe'de kalmaya başlayacaklarını da söyledi.
Editör: Haber Merkezi