Açık Otopark Ücretlerinde Ödeme Kolaylığı

AÇIK OTOPARK ÜCRETİNİZİ SİTEMİZDEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla şehrimizin cadde ve sokaklarında hizmet veren açık otopark ücretleri bundan böyle online ödenebilecek. Sürücüler park ücretlerini plakaları üzerinden Belediyemiz web sayfasından sorgulayarak ödenebilecek.

Afyonkarahisar Belediyesi İşletme Müdürlüğü çözüm odaklı projeleri ile alternatif otopark ödeme uygulamasını hayata geçirdi. Bu uygulama sayesinde yazılan park ücretleri TC Kimlik numarası, doğum tarihi araç plakası üzerinden Belediyemiz resmi web sayfasından öğrenilebileceği gibi aynı zamanda kredi kartıyla ödenebilecek.

MAĞDURİYET GİDERİLECEK

İşletme Müdürü Bekir Bayram Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatıyla hayata geçen projenin sürücülerimize büyük bir kolaylık sağlayacağını ifade etti.Vatandaşlarımızın tek yapması gerekenin belediyemiz web sayfasına girmek olduğunu kaydeden Bekir Bayram, “Sürücülerimiz bundan böyle açık otopark ücretlerini kişisel verilerin korunma kanunundaki standartlara uyarak TC Kimlik numarasını, doğum tarihini girerek araç plakası üzerinden öğrenebilecek aynı zamanda kredi kartıyla ödeme yapabilecek. Daha önce bazı vatandaşlarımız açık otoparklarda mesai saatinin sonunda rast geldiğinde görevliyi bulamıyor ve mağduriyet yaşıyorlardı” dedi.Ödemelerin internet sitemizin dışında İşletme Müdürlüğü’nün IBAN numarasıyla da yapılabileceğini aktaran Bekir Bayram; “sürücülerimiz IBAN numarasıyla (VakıfBank/ TR56 0001 5001 5800 7309 7857 53) EFT yapabileceği gibi aynı zamanda Kadınana Otoparkı ve Karaman Otoparkından hem kredi kartıyla hemde nakit ödeme yapabilecekler” dedi.

Editör: Haber Merkezi