Açba ve Ürün, AK Parti Merkez İlçe iftarına katıldı
Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Ürün ve Sait Açba, Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldılar.
Zeyland Özlemin düğün salonunda verilen iftar yemeğinde konuşan Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, teşkilat olarak her yıl düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldiklerini söyledi. Eser, “Mübarek Ramazan ayında teşkilatımızla iftar yemeğinde bir araya geliyoruz. Bilindiği üzere mahalli idareler seçimleri yaklaşıyor. Merkez ilçe olarak hedefimiz 16 beldenin tümünde AK Parti olarak başarılı olmaktır” dedi. Mahalli idareler seçimleri için çalışmaların Ramazan ayında da aynı tempoda devam ettiğini ifade eden Eser, “Şu anda sandık yönetim kurullarımız tamamlanmak üzere. Aynı şekilde okul ve kat sorumlularımız tamamen belirlenmiş durumda. Bilindiği gibi AK Parti girdiği her seçimden oy oranını artırarak dünya siyaset tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başarmış bir siyasi hareket. Biz de Afyonkarahisar Merkez İlçe olarak 2014’te oy oranlarımızı daha da artırarak katkıda bulunacağız” diye konuştu.
İftar yemeğine, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Ürün ve Sait Açba’nın yanı sra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Başkanı Mehmet Zeybek, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ile çok sayıda partili katıldı.
Editör: Haber Merkezi