Abdurrahman Öz, “Başkan Zeybek’in çalışmalarını desteklemeye devam edeceğiz.”

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere şehrimize gelen Abdurrahman Öz, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Abdurrahman Öz; “Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in çalışmalarını yakından gözlemliyor, bilgiler alıyorum. Sağolsun halkımızla iç içe olan Başkanımız çalışmalarını başarıyla yürütüyor. Bu sebeple kendisine de AK Parti adına teşekkür ediyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de güzel çalışmaların da her zaman desteklemeye devam edeceğiz.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeybek ise Abdurrahman Öz’ün desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini ifade etti. Afyonkarahisar’ın gelişimi adına gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Zeybek, gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket ettiklerini kaydederek ziyaretlerinden dolayı Abdurrahman Öz’e ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a teşekkür etti..

Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz, CAB Medya Ajans'tan Cengiz Ural, Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Hamza Kalkan ve Lavanta Kır Bahçesi işletmecisi Mustafa İşbilir Başkan Zeybek’i makamında ziyaret ettiler

Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz, Afyonkarahisar’ın Gastronomi alanında UNESCO Yaratıcı şehirler ağına dahil olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i tebrik etti.Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise Afyonkarahisar’ın Gastronomi alanında Türkiye’de üç, dünyada 36 şehirden biri olduğuna dikkat çekerek bu alanda marka şehir olma yolunda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi