“65 yaş üstü vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz”

Afyonkarahisar Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik hastaların temel ihtiyaçlarını karşılıyor.Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Birimi 65 yaş ve üstü vatandaşlar ve kronik rahatsızlığı olan hastalardan gelen talepler üzerine harekete geçti. Ekipler, vatandaşların gün boyunca gıda ve hijyen malzemesi gibi temel ihtiyaçlarını karşılayarak evlerine kadar götürüyor. Özellikle böyle dönemlerde yardımlaşma ve dayanışmanın önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için özverili bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Evlerinden Çıkamayanlara Destek

Afyonkarahisar genelinde dezenfekte çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü de kaydeden Başkan Zeybek, “Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında, şehrimizde dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

Evlerinden çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını gidermek için özel ekip oluşturduklarını kaydeden Başkan Zeybek, Vatandaşlarımızın sadece ihtiyaçlarını gidermiyor, sağlık durumlarını sorarak onlarla sohbet ediyoruz. Belediyemiz tarafından hazırlanan bilgilendirme broşürlerinden veriyoruz. Onlar evlerinde kaldığı sürece hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi