48 Mahallede 30 Binin Üzerinde Üyeyi Ziyaret Edip Gönül Aldılar

AK Parti Afyonkarahisar Merkez ilçe teşkilatı, üye ziyaretleri kapsamında 48 mahallede 30 binin üzerinde kişiye ulaştı. 2023’e girerken AK Parti ailesine binlerce üyeyi dahil eden Merkez İlçe Teşkilatı, Haziran seçimlerine odaklandı. Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz yaptığı açıklamada “Her mahallede hamdolsun teveccühle karşılanıyor, teveccühle uğurlanıyoruz” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı kapı kapı üye ziyareti yapıyor. Afyonkarahisar’da on binlerce insanımıza ulaşan AK Partililer çaldıkları her kapıda teveccühle karşılanıyor.

“Onlar gibi şovmenist değil, yapılabilecek işleri vaadini veriyoruz”

Ziyaretler sırasında bir açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, “Her mahallede hamdolsun teveccühle karşılanıyor, teveccühle uğurlanıyoruz. Çünkü vatandaşlarımız AK Parti’nin her bir neferinin samimiyetinden öylesine emin ki her kurduğumuz cümleyi bizim yapacağımız bir iş olarak görüyor. Çünkü bugüne kadar nerede ne söylemişsek arkasında durduk ve yaptık. Bizler öyle popülist, onlar gibi şovmenist toplumdan uzak konuşmalarla değil, yapıcı, karşılığı olan, yapılabilecek işlerin vaadini vererek toplumda karşılık buluyoruz. 20 yıldır bu vaatleri gerçekleştirmenin gururu ile mahallelerimizi gönül rahatlığı ile ziyaret ediyor ve bire bir temas ediyoruz. Burada kendi yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte, İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, yönetim kurulu üyeleri, kadın, gençlik kollarımız, İGM üyelerimiz, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve partililerimiz ile birlikte sahaya iniyoruz” dedi.

“Bizi saman ithali ile eleştirenler, ithal danışman getiriyorlar”

“Birileri çıkıyor ve bizi ekonomi üzerinden eleştiriyor” diyen Karadeniz sözlerine şöyle devam etti; Samanların ithal olduğundan yakınıyor, bizi hedef gösteriyorlar. Milli Ekonomi Modeline diş bileyip, ta ki Amerikalardan, İngilterelerden ekonomist devşirirler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dünyanı ilk insansız savaş uçağı olan Kızılelma'nın müjdesini verirken, CHP ve ortakları da ilk kez 2023 yılında görüntülü görüşme yapıyor. Dünya için küçük CHP için ise büyük bir adım olarak nitelendirdiğimiz bu durumda bunların, ABD'li patronları olan Rifkin, wifiye bağlanmayı da öğretirse artık CHP’lilerin sırtları yere gelmez! İşte karşımızdaki CHP’nin vizyonu, görüntülü görüşmeyi “millet teknoloji görsün” ifadesi ile özetlemesidir. Bu ifadeyle aziz milletimizi yıllardır kullandığı teknolojiyi görmezden gelerek yok saymasıdır.

Editör: Haber Merkezi