434 KONUTUN KONUT BELİRLEME KURASI ÇEKİLDİ
 
              Afyonkarahisar Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi tarafından Ali Çetinkaya Mahallesinde alt gelir grubuna yönelik yapılan 434 konutun 'konut belirleme kurası' hak sahiplerinin katımıyla yapıldı.
 
         Geçen dönem Toplu Konut İdaresi aracılığıyla alt gelir grubuna mensup 250 vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayan, ikinci döneminde ise yine alt gelir grubuna 300 adet toplu konut vaadinde bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, vaadini fazlasıyla yerine getiriyor. Afyonkarahisar Belediyesi ve Defterdarlık personeli ile gazetecilerden sonra alt gelir grubu vatandaşlar da konutlarına kavuşuyor.
 
         2. Etap Alt Gelir Gurubu Toplu Konut Projesi olarak duyurulan ve başvuru sürecinin ardından 11 Mart 2015'te yapılan kura çekiminde hak sahibi olan 434 vatandaşın sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. Ali Çetinkaya Mahallesinde alt gelir grubuna yönelik yapılan (2+1) 434 konutun 'konut belirleme kurası' hak sahiplerinin katımıyla Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Noter huzurunda gerçekleşen kurada, hak sahibi vatandaşların toplu konutlarda oturacakları kat ve daireler belirlendi.
 
            Çekilen kuraların ardından soluğu yeni dairelerinde alan vatandaşların sevinci ise görülmeye değerdi. Konut sahibi olmaktan duydukları mutluluğu ifade eden vatandaşlar başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na, Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'na, milletvekillerimize ve girişimleriyle kendilerine büyük destek olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a şükranlarını ilettiler.
 
Editör: Haber Merkezi