4 Bin Kişi “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” Filmini İzledi

Belediyemiz, sosyo-kültürel faaliyetlerine devam ederken, ‘’Kesişme: İyi ki varsın Eren’’ filmini ücretsiz olarak Afyonkarahisarlılarla buluşturdu.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in öncülüğünde düzenlenen sinema etkinliğinde şehit aileleri ve gaziler, “Kesişme: İyi Ki Varsın Eren” filminde bir araya geldi.

Gişe rekoru kıran, iki kahramanın gerçek hikâyesinden uyarlanan “Kesişme: İyi Ki Varsın Eren” filmi Belediyemiz tarafından şehit aileleri, gazilerimiz ve öğrencilerimize 4 hafta boyunca ücretsiz şekilde izlettirildi. Etkinliğimize 4 bin kişi katılım sağladı. İlk gösterimde Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Valimiz Gökmen Çiçek etkinliğe katılarak, şehit aileleri ve gazilerle birlikte filmi izledi. 2017'de Trabzon Maçka'da terör saldırısında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan filmi izleyenler duygusal anlar yaşadı.

“ÜCRETSİZ ŞEKİLDE 4 HAFTA BOYUNCA FİLMİ İZLEME İMKÂNI SUNDUK”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Şehit Eren Bülbül ve Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in anılması ve hatıralarının yaşatılması amacı ile yapılan “Kesişme: İyi Ki Varsın Eren” filmini ücretsiz olarak Afyonkarahisarlılarla buluşturduklarını söyledi. Zeybek Başkan, “Farkındalık oluşturmak adına düzenlediğimiz etkinlikte öğrencilerimizi, şehit yakınları ve gazilerimize belli bir program dâhilinde "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" sinema filmini izlettirdik. TRT ortak yapımı olan bu filmde Eren yavrumuzun, Karadeniz’de yapılanmaya çalışan teröristleri görüp bunu güvenlik güçlerimize bildirmesi, gösterdiği kahramanlık örneği yer alıyor. Cesaret ve kahramanlık öyküsü bu filmi bizlerde şehrimizle ücretsiz şekilde buluşturmak istedik. Valimiz, Başkan yardımcılarımız ile birlikte filmi bizlerde izledik. 4 hafta boyunca 4 bin vatandaş ve öğrencimize ücretsiz şekilde izlettirme imkânı sunduk. Hep birlikte ‘İyi ki varsın Eren dedik’. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi