"300 milyonluk yatırım yapıyoruz"

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği ve İnternet Medya Birliği üyeleri basın camiasının birlikteliği için çaba göstereceklerini bildirdiler.
Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ne yapılan ziyarette basın camiasının sorunları ve bu sorunların bir araya gelerek aşılabileceği konuları ele alındı.
Cemiyet binasının bulunduğu Karaman İş Merkezi'nde bulunan işyerlerini ziyaret eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de basın mensuplarının sohbetine katıldı. Belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler aktaran Başkan Zeybek şunları söyledi:
"Uzun Çarşı'nın yenilenmesi çalışmalarına başlıyoruz. Önümüzdeki hafta ihalesi tamamlanacak. Maliyetlerin yüzde 70'ini Belediyemiz, yüzde 30'unu mülk sahipleri karşılayacak. Uzun Çarşı'da esnafların büyük kısmı kiracı konumunda. Biz Belediye olarak orta yolu bulmak zorundayız. Uzun Çarşı'dan sonrasında Kadınlar Pazarı ve Kasaplar Çarşısını gündeme alacağız. Eski Veterinerlik binasını yıkıyoruz, orada Gastronomi Sokağını kuracağız. Yoncaaltında yıkım bitti, yapımın ihalesini gerçekleştirdik. Hiçbir mülk satmadan 300 milyonluk yatırım yapacağız. Sadece 400 er metrekarelik 3 arsa sattık."
Basın camiasını da imkanlar dahilinde her zaman destekleyeceklerini belirten Başkan Zeybek basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Haber Merkezi