30 Ağustos Zafer Bayramı Törenle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da da törenlerle kutlandı. Program kapsamında önce Kocatepe Parkı Atatürk Anıtına çelenkler sunuldu. Daha sonra Vali Gökmen Çiçek 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini makamında kabul etti.

Törene Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra, Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Burcu Köksal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp, Zafer Haftası kutlamaları için ilimize gelen misafir Generaller, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, askeri erkân ve daire müdürleri katıldı.

Kocatepe Parkı’nda düzenlenen tören Vali Gökmen Çiçek, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp ve Belediye Başkan Mehmet Zeybek tarafından Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Kocatepe Parkı’ndaki tören sona erdi.

Çelenk sunma töreninin ardından Vali Çiçek makamında Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti. Makamında İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp, Belediye Başkan Mehmet Zeybek ile birlikte tüm protokol üyelerini, Siyasi Parti temsilcilerini, Sivil Toplum kuruluş temsilcilerini kabul eden Vali Gökmen Çiçek, protokolün ve tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Editör: Haber Merkezi