30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da da törenlerle kutlandı. Program kapsamında önce Kocatepe Parkı Atatürk Anıtına çelenkler sunuldu. Daha sonra Vali Mustafa Tutulmaz 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini makamında kabul etti.

Törene Vali Tutulmaz’ın yanı sıra, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, Zafer Haftası kutlamaları için ilimize gelen misafir Generaller, Belediye Başkan Vekili Mahmut Karcı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Baro Başkanı Turgay Şahin, Vali Yardımcıları, siyasi partilerin temsilcileri, askeri erkân ve daire müdürleri katıldı.

Kocatepe Parkı’nda düzenlenen tören Vali Mustafa Tutulmaz, Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan ve Belediye Başkan Vekili tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Daha sonra yapılan Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zafer Bayramı kutlama mesajının okunması ile Kocatepe Parkı’ndaki tören sona erdi.

Çelenk sunma töreninin ardından Vali Tutulmaz, makamında Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti. Makamında İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, Belediye Başkan Vekili Mahmut Karcı ile birlikte tüm protokol üyelerini, Siyasi Parti temsilcilerini, Sivil Toplum kuruluş temsilcilerini kabul eden Vali Mustafa Tutulmaz, tebrikleri kabulü sırasında katılanların ve tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Editör: Haber Merkezi