“3 Kasım Türkiye Ve Mazlum Milletler İçin Yeni Bir Başlangıçtır”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 3 Kasım 2002 tarihinin, sadece AK Parti için değil, Türkiye ve mazlum milletler için bir milat ve yeni bir başlangıç olduğunu söyledi.


AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti iktidarlarının aziz milletimizin teveccühü ile kesintisiz bir şekilde 18 yıldır sürdüğünü ve bundan sonra da süreceğini söyledi. Uluçay AK Parti’nin 18 yıl önce bugün girdiği ilk seçimleri kazanarak iktidara geldiğini hatırlattı.

“Anadolu ihtilali”

Uluçay açıklamasında “Anadolu ihtilali de diyebileceğimiz 3 Kasım 2002 tarihi Türk siyasi hayatında önemli bir kilometre taşıdır. 3 Kasım 2002 seçimlerinin 18. yıl dönümü idrak ediyoruz. 3 Kasım tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye ve mazlum milletler için bir milat oldu, yeni bir başlangıç oldu” ifadelerine yer verdi.

“Şehrimiz AK Parti iktidarlarından payına düşeni fazlasıyla almıştır”

Uluçay, “Aziz milletimiz, 18 yıl önce siyaset yorgunu partilere dur diyerek tarihi bir tasfiyeye imza atmıştır. Ardı ardına yaşanan ekonomik krizlerin ağır faturası sosyal patlama olarak sandığa yansımış ve halk tabiri caizse AK Parti öncesi siyasilere muhtıra vermiş, hatta bazılarını tarihten silmiştir. ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diye yola çıkan Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi demokrasiden ekonomiye kadar her alanda tarihi önemde bir değişim sürecine sokmuş ve bugün ülkemiz dünyada sözü geçen ülkeler arasına girmiştir. 14 Ağustos’ta 2001 yılında şehrimizde kurulan AK Parti, girdiği ilk seçimde iktidar olmuş ve dünya tarihinde demokratik yollardan ardı ardında 6 genel seçim, 4 yerel seçim, 2 referandum, 2 cumhurbaşkanlığı seçimini kazanarak dünya tarihinde bir rekora imza atmıştır. Şehrimiz de AK Parti iktidarlarından fazlasıyla payına düşeni almış, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yatırımların kat kat fazlası ilimize gelmiştir. AK Parti hükümetleri tam 25 milyar liralık yatırımla şehrimiz de tarihi bir rekora imza atmıştır” dedi.

“3 Kasım tarihi bir milattır”

Uluçay sözlerini, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti bizzat bu milletin ta kendisidir. AK Parti bu ülkede her bir vatandaşımızın içinde kendi hayallerini, hedeflerini bulduğu, kendine yer bulabildiği, kendini evinde hissettiği dev bir çatıdır. 3 Kasım, AK Parti iktidarı için değil, Türk demokrasisi için bir milattır, tarihi bir başlangıçtır” ifadeleri ile noktaladı.

Editör: Haber Merkezi