3 ilçeye çöp toplama aracı verildi

İl Özel İdaresinin Çöp Toplama Araçları Vali Mustafa Tutulmaz’ın Katılımı İle Hizmete Sunuldu

İl Özel İdaresinin yeni almış olduğu 3KopyalaKontrol Tuşu+C adet Çöp Toplama Aracı Vali Mustafa Tutulmaz’ın katıldığı törenle hizmete sunuldu.

İl Özel İdaresi hizmet binası önünde düzenlenen törene Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur, İl Genel Meclisi üyeleri, kurumun birim amirleri ve özel idare personeli katıldılar.

Törende açılış konuşmasını yapan İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, yeni hizmete sunulan Çöp Toplama Araçları hakkında bilgi verdi.

Törende daha sonra konuşma yapan Vali Mustafa Tutulmaz; “Şu anda Afyonkarahisar’ımız Türkiye'de köylerde çöp toplama konusunda örnek bir şehirdir. 81 vilayette arasında büyük şehirlerinde çoğu dahil bu kadar koordineli, donanımlı bir çöp toplama sistemi bulunmamaktadır. Bunu bu aşamaya getiren önceki ve şimdiki çalışan bütün arkadaşlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Malumunuz olduğu üzere hizmetlerin bir kısmı taşeron üzerinden, bir kısmı da sözleşmeli şekilde yürüyordu. Bunları değerlendirmemiz de hepsi aynı statüde olsun dedik ve 120 arkadaşımızı sözleşmeli statüye aldık. İnşallah hizmette verimliliği daha fazla arttırır diyoruz. İnşallah arkadaşlarımız bu yola yönlenmemizden dolayı bizi pişman etmezler diyoruz. Buradan da onlara işlerini ciddiye almalarını tavsiye ediyoruz. Geçen yıl Kurban Bayramı'nda birkaç ilçemizde sıkıntı olmuştu. İnşallah bundan sonra bu sıkıntılar da giderilir. Birkaç ilçemizde çöp kamyonu sıkıntımız vardı. Onları da bugün çözmüş oluyoruz. İhtiyaç halinde yine ileride yenilerini alırız. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız bir sezon geçirmenizi diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından 3 adet Çöp Toplama Aracı’nın Dinar, İhsaniye ve Sinanpaşa ilçelerine teslim edilmesiyle tören sona erdi.

Editör: Haber Merkezi