3 çocuk annesi genç kadın yetkililere seslendi:
“Eşimi tahliye edin”
 
8 yıl önce eşinin askerlik görevinde iken 14 yaşındaki Özlem Durgut’la kaçarak Afyonkarahisar’a gelen Bekir Durgut, eşinin ailesinin şikayetçi olması nedeniyle 8 yıl sonra hüküm giyerek cezaevine girdi. Durgut’un şuanda 22 yaşında olan eşi Özlem Durgut, 3 çocuğuyla mağdur olduklarını ifade ederek, yetkililerden eşinin cezaevinden tahliye edilmesini istedi.
 
Özlem Durgut, 22 yaşında 3 çocuk annesi bir genç kız. Durgut’un başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. 8 yıl önce şuanki eşi Bekir Durgut’un askerlik görevi yaptığı esnada kaçarak, Afyonkarahisar’a geldi. Kalbinin sesini dinleyerek geldiğini ifade eden Bayan Durgut’un hesap etmediği bir şey vardı. Yaşı 14’tü ve çocuk gelindi. Daha sonra ailesi Bekir Durgut’tan şikayetçi oldu. Aradan yıllar geçti, genç çiftin 3 çocukları oldu. 8 yıl sonra aile bir şok geçirdi. O dönemde kızın ailesinin şikayeti sonuçlanmış ve Bekir Durgut, çocuk yaşta kızı kaçırmaktan dolayı hüküm giymişti. Bu karar sonrası Bekir Durgut cezaevine girdi. Geride bıraktıkları ise, mağdur duruma düştü.
 
“3 ÇOCUĞUMLA MAĞDUR DURUMDAYIZ”
 
Eşinin cezaevine girmesinden dolayı 3 çocuğuyla mağdur olduklarını ifade eden Özlem Durgut, yetkililere sesini duyurmaya çalışıyor. Eşiyle evlendikten sonra hayatın güzel bir şekilde devam ettiğini fakat sonuçlanan bu davadan dolayı zor günler geçirdiğini ifade eden Durgut, yetkililere “Eşimi tahliye edin” diye seslendi.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi