“29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun”

Ülkemizde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ile bu gurur ve anlamlı günümüzü bizimle paylaşan bütün dostlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı gönülden tebrik ediyorum.

Selçuklu’dan Osmanlı’ya ve oradan genç Türkiye Cumhuriyeti’ne devreden tarihi süreklilik içinde süren büyük yolculuğumuzu 2023 hedeflerimizle taçlandıracak, 2053, 2071 ve 2099 vizyonlarımızla bir üst seviyeye çıkartacağız.

Malazgirt’ten başlayıp son bir asırdır Çanakkale’de, Kut’ül Amare’de, Dumlupınar’da, İstiklal Harbindeki Zaferlerimiz; milletimizin asil duruşunun göstergeleridir.

Türkiye’nin her başarısı, aynı zamanda insanlığın ortak vicdanındaki, bölgemizdeki ve dünyadaki bütün mazlumların, mağdurların yüreğindeki umutları besliyor, canlandırıyor, harekete geçiriyor.

Bizler, 97. sene-i devriyesine vasıl olduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizde şehit düşen bütün kahramanlarımızı rahmetle yad ediyor, bir kez daha 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı tebrik ediyorum.

Prof. Dr. Veysel EROĞLU

Editör: Haber Merkezi